logo

telefon 0800-100-100
lokacija najbliža poslovnica
prijava prijavi se online
oblak oblak oblak

Vesti

Ovde možete pročitati najnovije vesti u vezi sa uslugom Antena PLUS.

Veliki izbor digitalnih televizijskih kanala u novoj promociji stiže do vas - potpuno besplatno u prvih šest meseci! Lako instalirajte vaš Set Top Box i otplatite ga na rate tokom preostalih 18 meseci ugovorne obaveze. Antena PLUS je televizijski servis koji će odgovoriti na vašu potrebu za brzinom i jednostavnošću.

Ukoliko se uključite u promociju do 31. marta 2018. godine i potpišete ugovor na 24 meseca, televizijske kanale usluge Antena PLUS možete besplatno da pratite prvih 6 meseci ugovorne obaveze.
Ukoliko se odlučite da vratite opremu i da otkažete uslugu, potrebno je da to uradite pre isteka probnog perioda od 6 meseci. Nakon isteka probnog perioda od 6 meseci, smatraće se da ste nastavili da koristite uslugu i tokom preostalih 18 meseci ugovorne obaveze ćete plaćati mesečnu naknadu u iznosu od samo 599,00 dinara.
Korisničku STB/CA opremu plaćate na 18 mesečnih rata, u iznosu od 100,00 dinara mesečno.

Zahtev za dodatni STB/CA možete da podnesete po isteku probnog perioda.
Uživajte u najboljim sportskim, filmskim i dečijim kanalima uz digitalni kvalitet slike. Iskoristite priliku i prijavite se odmah ONLINE, pozivom na 0800-100-100 ili u najbližoj mts poslovnici.

Promocija traje od 1. decembra 2017. godine do 31. marta 2018. godine i namenjena je novim Antena PLUS korisnicima.

© 2016. mts Antena TV d.o.o. Sva prava zadržana. O NAMA | OPŠTE ODREDBE