logo

telefon 0800-100-100
lokacija najbliža poslovnica
prijava prijavi se online
oblak oblak oblak

Najčešće postavljana pitanja

Ovde možete pročitati odgovore na najčešće postavljana pitanja za Antena PLUS uslugu. Ukoliko ne uspete da nađete odgovor, molimo vas pozovite naš kontakt centar na
0800-100-100 za fizička lica
0800-123-123 za pravna lica
ili nas kontaktirajte putem maila
info@mtsantenatv.rs

Antena PLUS je novi televizijski servis na tržištu Srbije. Za korišćenje servisa je potrebna namenska oprema, a kanali koji su u ponudi postavljeni su OVDE.
Usluga Antena PLUS je dostupna na celoj teritoriji Srbije. Karakteristika usluge je mobilnost i mogućnost upotrebe na više lokacija korisnika (kuća, vikendica itd). Jednostavno se montira, bez dodatne instalacije i bušenja zidova. Antena PLUS donosi veliki izbor kvalitetnih programa i tv kanala. Tu su i dodatne pogodnosti kao što je kreiranje podsetnika, roditeljska kontrola, igrice, pregled programske šeme.
Antena PLUS je dostupna svima koji se nalaze u pokrivenosti DVB-T2 signalom (97% Srbije)
Antena PLUS se emituje putem mreže zemaljskih predajnika (DVB-T2 standard) i za njeno korišćenje je potrebna antena (sobna ili spoljna) i STB (Set Top Box) Antena PLUS uređaj za prijem DVB-T2 signala ili CA modul sa već ubačenom smart karticom. Sva korisnička oprema izuzev antene dostupna je u mts poslovnicama.
Set Top Box (STB) je digitalni prijemnik koji ima funkciju obrade digitalnog signala primljenog antenom, kako bi se prilagodio prikazivanju na TV prijemniku korisnika.
CA modul je ležište sa karticom koje omogućava prijem programa u Antena PLUS ponudi. Uz ovaj modul, nije potreban dodatni digitalni prijemnik. Modul se ubacuje u televizor koji podržava DVB-T2 standard i sadrži ulaz u koji se može ubaciti modul.
Antena PLUS se isključivo može pratiti putem STB Antena PLUS uređaja koji nabavljaš u mts poslovnicama.
Prijava za Antena PLUS uslugu za privatne korisnike se vrši na web stranici mtsantenatv.rs/prijava, u mts poslovnicima i pozivom na 0800-100-100.
Prijava za pravna lica se vrši na web stranici mtsantenatv.rs/prijava, u Biznis centru/korneru i pozivom na 0800-123-123.
Da, ugovor se zasniva na minimalni period od 24 meseca.
Dostupni su filmski, sportski, dečiji, informativni i edukativni tv kanali. Spisak možeš pogledati na strani "Kanali".pored toga na raspolaganju su ti svi nacionalni, regionalni i lokalni tv kanali u zoni pokrivanja.
Povezuje se sa prijemnom antenom putem antenskog kabla (sastavni deo antene), a sa druge sa televizorom putem HDMI ili video kompozitnog kabla (dolaze uz STB). Potrebno je da imaš televizor koji ima HDMI ili kompozitni video priključak. Više detalja možete videti na stranici "Tehnički detalji".
Korisnici koji imaju televizore koji podržavaju DVB-T2 tehnologiju za korišćenje Antena PLUS usluge dobijaju CA modul sa smart karticom. Modul zajedno sa karticom postavljaš u poseban ulaz u televizoru, a antenu direktno povezuješ na televizor. preporuka je da se modul sa karticom stavlja u televizor dok je on isključen.
Ne, kupljeni STB uređaj nije moguće zameniti CA modulom.
Nakon povezivanja i uključenja STB uređaja prvi put, na vašem TV ekranu pojaviće se prozor za automatsku pretragu kanala. Pri uključenju televizora, potrebno je voditi računa o izboru odgovarajućeg ulaza za praćenje kanala. Nakon aktiviranja automatske pretrage kanala, pojaviće se lista kanala.
Probajte da pomerite poziciju vaše antene kako bi pronašli bolju poziciju za prijem signala. pokušajte da izborom ručne pretrage pronađete željeni kanal na drugoj frekvenciji.

© 2021. mts Antena TV d.o.o. Sva prava zadržana. O NAMA | OPŠTE ODREDBE